نماینده مردم کرمانشاه در مجلس گفت: در همه انتخابات ها، توطئه های دشمنان وجود داشته و دارد و این مسئله دیگر برای مردم ایران اهمیتی نخواهد داشت.

به گزارش مشرق ، جواد زمانی، نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با آینده روشن در خصوص تحریکات اسرائیل در اعلام قدس شریف به عنوان پایتخت خود گفت: اسرائیل در همه زمان ها قدس را پایتخت خود می دانسته و در گذشته نیز فعالیت هایی در رابطه با اعلام قدس به عنوان پایتختی خود داشته است.

نماینده اصولگرای مردم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اقدامات تروریسی اسرائیل علیه دانشمندان هسته ای ایران گفت: این اتفاق جدیدی نبوده و اسرائیل در گذشته نیز تحریکاتی را بر علیه ایران انجام داده است.

وی در ادامه اظهار کرد: اسرائیل همیشه ایران را دشمن شماره یک خود می دانسته و به همین جهت برای مقابله با کشور ایران هر گونه تهدید و تحریکی را انجام می دهد؛ البته این مسئله همیشه وجود داشته و ایران به مسیر خود ادامه می دهد و این موضوع برای ایران جدید نیست.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در خصوص تاثیر ترورها بر انتخابات مجلس نهم تصریح کرد: در زمان انتخابات آمریکا و اسرائیل برای تحت تاثیر قرار دادن عده ای از افراد که در داخل کشور هستند و برای دلگرمی آنان سخنانی را مطرح می کنند.

زمانی در پایان خاطرنشان کرد: در همه انتخابات توطئه های دشمنان وجود داشته و این مسئله دیگر برای مردم ایران با اهمیت نبوده و همچنین کشور با تحریم های ایجاد شده توانسته است به خودکفایی دست یابد.

 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس